Sudokuplaats

Puzzles, informatie & meer!

Hier vind jij alle Sudoku games die je op deze website kunt vinden. Wij bieden namelijk een aantal verschillende sudoku spelletjes aan zodat iedere puzzelaar zich kan vermaken. Alle Sudoku's worden online en gratis aangeboden op Sudokuplaats. Hierdoor kun jij een Sudoku online gratis spelen en hoef je er geen geld voor neer te legen.

Speel Sudoku's online gratis

Wij bieden een aantal Sudoku spellen aan voor iedere speler. Zo zie je de klassieke Sudoku's maar ook de moeilijkere Sudoku's waarbij je rekensommen moet oplossen of plaatjes moet gebruiken in plaats van cijfers. Ook de vorm van sommige Sudoku's is anders dan de standaard Sudoku's.

Deze Sudoku's die we online aanbieden zijn erg leuk en gemakkelijk te spelen. Zo kun je ook een Sudoku oplossen en vervolgens met de Sudoku generator weer een nieuwe laten genereren waardoor jij binnen enkele minuten weer een nieuwe Sudoku kan oplossen.

Krijg tips voor het oplossen van moeilijkere online Sudoku's

De Sudoku's die online gratis te spelen zijn kunnen erg moeilijk zijn. Daarom geven wij naast de vele online Sudoku spellen ook graag een aantal tips. Hierdoor kun jij Sudoku's, die online gratis gespeeld kunnen worden maar ook offline gemaakt kunnen worden, gemakkelijk oplossen en leer je door het gebruik van een aantal trucjes hoe je het beste deze Sudoku's kunt oplossen. Deze moeilijkere Sudoku's hebben ook ieder een eigen naam en een eigen oplosmethode. Hierbij gelden de standaard regels maar komen er een aantal extra regels bij. Deze Sudoku's dragen de namen van Killer Sudoku, Relatie Sudoku, een Nonomino Sudoku en de Hypersudoku. Bij deze Sudoku's komt het namelijk ook vaak voor dat je niet het standaard 9x9 vak hebt waar je de cijfers in moet vullen. Hij kan in de vorm van 16x16 of 25x25 vakken zijn maar er is ook een Sudoku die in de vakken ook nog eens een tetris-achtige vakken heeft liggen. 

Ga terug
Copyright © 2024 - Sudokuplaats | Privacy & Disclaimer | Sitemap